Λίγα λόγια για τον χώρο μου .

Λίγα λόγια για τον χώρο μου .
Ξενάγηση : ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΛTLΛDIDΛ . Διάλεξα αυτόν τον τίτλο που στη φαντασία μόνο ανήκει , καταρχήν δεν είναι η Ατλαντίδα ο χώρος μου λέγεται Ατλαντίντα στα Ελληνικά και δεν έχει σχέση με την χαμένη πόλη Ατλαντίδα ,που παρόλο που διέθετε υπέρτεχνολογία καταποντίστηκε η δικιά μου Ορθόδοξη Ατλαντίντα δεν θα καταποντιστεί γιατί η Ορθοδοξία κράτησε αιώνια παρά τους πολέμους και τις σφαγές έγινε δνατότερη από ποτέ . Αυτό που θέλω να δώσω μέσα από αυτόν το χώρο είναι η συνειδητή αλήθεια που έχουμε χάσει από καιρό στο να μήνουμε κατά φαντασίαν μικρά παιδιά . Τη είναι αλήθεια και τι ψέματα αυτό το κρίνουμε μόνη μας . Αυτή η σελίδα πέρα από την φαντασία του πλάνου , έχει και την φαντασία του ορθού σε ένα διαλεκτικό παιχνίδι εννοιών και σκέψεων ,αλλά την προστασία από το άκρος αιρετικό η φανταστικό .

Κύριο ιστολόγιο

  • - *Τι καλώ βγήκε από τον Χίτλερ ;* *VOLKSWAGEN * *Προκειμένου κάθε πολίτης να μπορεί να αποκτήσει το* *δικό του αυτοκίνητο και να δημιουργηθεί έτσι μια * *ισχ...
    Πριν από 14 χρόνια

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Τα ιδιέτερα φαινόμενα , μεταξή . Ήλιου . και . Σελήνης .....

Θεού δημιούργημα ....

Τα δύο ουράνια αυτά σώματα φωτίζουν τη Γη ο Ήλιος την ημέρα .... και η Σελήνη τη νύχτα . Τέτοια εναλλαγή φωστήρων δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο ηλιακό μας σύστημα. Επίσης οι οργανισμοί ρυθμίζουν τις αναπαραγωγικές περιόδους με βάση το φως της πανσέληνου . οι γυναίκες έχουν περίοδο γονιμότητας που συμπίπτει με τον σεληνιακό μήνα . Ο Θεός αγαπητοί την έβαλε εκεί για κάποιο σκοπό, και αυτός ο σκοπός είναι : Να γίνει η Γη κατοικήσιμη και αναπαραγωγική τα υπόλοιπα στο βίντεο......
     

     Τέλος και το Θεό δόξα .      

3 σχόλια:

  1. Ατλαντίδα και διάστημα=παράξενα συνδυασμένες έννοιες!
    Το βίντεο αναδεικνύει την ασημαντότητα του ανθρώπου μπροστά στο Θεό, καθώς και το ότι ο Ύψιστος "τὰ πάντα ἐν σοφίᾳ ἐποίησεν.
    Καλή επιτυχία"στο μπλόκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός ήρθες στον ολοκαίνουριο μπλοκάκι αγαπητή Ανθή ! Ο τίτλος ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΛTLΛDIDΛ δεν έχει καμιά σχέση με την Ατλαντίδα είναι δική μου φανταστική ονομασία σε αυτό το μπλοκάκι θα προσπαθύσο δώσω το πραγματικά ορθό , πέρα από την φαντασία του πλάνου , έχει και την φαντασία του ορθού σε ένα διαλεκτικό παιχνίδι εννοιών και σκέψεων ,αλλά την προστασία από το άκρος αιρετικό η φανταστικό .Η ακόμα να βάλω κάτι.... δεν ξέρω θα δω :-)

    Όσο για την ανάρτησή μου και το βίντεο το έπιασες το θέμα ο Ύψιστος "τὰ πάντα ἐν σοφίᾳ ἐποίησεν.

    Νομίζω ότι κατάλαβες τη λογική του μπλοκ. Και με βοήθησες αρκετά αγαπητή ΑΝΘΗ σε ευχαριστώ για την ευχή σου .

    Ο Θεός μαζί μας .

    ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΛTLΛDIDΛ + Mysteri planet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νάμε και εδώ, συμφωνώ ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε !!!

    Ενδιαφέρον μπορώ να πω αλλά και κάτι διαφορετικό καλή συνέχεια φίλε μου Mysteri planet !

    ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες