Λίγα λόγια για τον χώρο μου .

Λίγα λόγια για τον χώρο μου .
Ξενάγηση : ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΛTLΛDIDΛ . Διάλεξα αυτόν τον τίτλο που στη φαντασία μόνο ανήκει , καταρχήν δεν είναι η Ατλαντίδα ο χώρος μου λέγεται Ατλαντίντα στα Ελληνικά και δεν έχει σχέση με την χαμένη πόλη Ατλαντίδα ,που παρόλο που διέθετε υπέρτεχνολογία καταποντίστηκε η δικιά μου Ορθόδοξη Ατλαντίντα δεν θα καταποντιστεί γιατί η Ορθοδοξία κράτησε αιώνια παρά τους πολέμους και τις σφαγές έγινε δνατότερη από ποτέ . Αυτό που θέλω να δώσω μέσα από αυτόν το χώρο είναι η συνειδητή αλήθεια που έχουμε χάσει από καιρό στο να μήνουμε κατά φαντασίαν μικρά παιδιά . Τη είναι αλήθεια και τι ψέματα αυτό το κρίνουμε μόνη μας . Αυτή η σελίδα πέρα από την φαντασία του πλάνου , έχει και την φαντασία του ορθού σε ένα διαλεκτικό παιχνίδι εννοιών και σκέψεων ,αλλά την προστασία από το άκρος αιρετικό η φανταστικό .

Κύριο ιστολόγιο

  • - *Τι καλώ βγήκε από τον Χίτλερ ;* *VOLKSWAGEN * *Προκειμένου κάθε πολίτης να μπορεί να αποκτήσει το* *δικό του αυτοκίνητο και να δημιουργηθεί έτσι μια * *ισχ...
    Πριν από 14 χρόνια

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Κάποιος ρώτησε τις αγριόχηνες .

Με αφορμή μία ωραία παρουσίαση που είδα στο διαδίκτυο αν το ψάξετε στο Google γράφοντας: "Αγριόχηνες pps" η http://tmth.gr/sciencerelated/50-presentations/195-geese θα κατεβάσετε αυτήν την όμορφη παρουσίαση .
Στο μπλοκάκι θέλω τονίσω πως μερικοί  αιρετικοί κρύβουν έντεχνα το Όνομα του Θεού .
θα σας παραθέσω με εικόνες την πολύ όμορφη παρουσίαση και μετά ένα βίντεο για να αποκαλύψετε και εσείς τον τρόπο που σκέφτονται μερικοί να μην σκεπτόμαστε το Θεό . Αλλά κάτι άλλο καλή περιήγηση : 

  
      Και τώρα το βίντεο που έντεχνα εξαφανίζει το όνομα Θεός .
     
Ο άνθρωπος δεν παύει να διδάσκεται από το μεγαλείο της φύσης! Αλά ο τύπος που έκανε το βίντεο άλλαξε τα λόγια του Ιώβ 12 , 7 - 9 δεν έχουμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τα λόγια της Θεόπνευστης Αγίας Γραφής. Και πέραν αυτού στο τέλος γραφή το ρητό ενός διαφωτιστή , [διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου μου το δικαίωμά σου να το λες .Βολτέρος ] . Ο τύπος πάει με πονηρό σκοπό . Ο Βολτέρος ο σκοταδιστής άθεος είχε πει γύρο στα 1750 μ.Χ. Τούτο το φοβερό : ++ Έπειτα από πενήντα χρόνια η Αγία Γραφή θα έχει εξαφανιστεί , είναι ζήτημα αν θα υπάρχει  ως δήγμα  αρχαιολογικό κειμήλιο ++ Απαράδεχτος . Όμως και μετά από πενήντα χρόνια το σπίτι του μετετράπη σε βιβλιοπωλείο  όπου αποκλειστικά πωλούσε την Αγία Γραφή .Σας  γράφω ξανά τα λόγια του Ιώβ και κάτι παραπάνω σε μετάφραση:[ 7 Ωστόσο ρώτησε τα ζώα, θα σε διδάξουν ,ρώτησε τα πουλιά και θα σου πουν , 8 μίλα στη γη και θα σου δώσει μάθημα ,της θάλασσας τα ψάρια θα σου διηγηθούνε. 9 Ποιο από όλα αυτά δεν ξέρη πως το έπλασε το χέρι του Θεού; 10 Στο χέρι του είναι η ζωή κάθε πλάσματος ζωντανού, και κάθε ανθρώπου η πνοή προέρχεται από αυτόν]. Αυτά είναι τα αυθεντικά λόγια από το κεφάλαιο της Παλαιάς Διαθήκης Ιώβ 12 7 10. Τα συμπεράσματα μιλούν από μόνα τους.
Άλλη μία ανάρτησή μου έλαβε τέλος της ερευνάς μου τα συμπεράσματα  δικά σας .

Mysteri planet

10 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ θερμά τη Σαλογραία

    http://salograia.blogspot.com/

    για την ιδέα που μου έδωσε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλορίζικο πολύ κάλο το Blogaki.φοβέρη ανάρτηση. Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρετε φίλε μου Mysteri planet ενδιαφέρον και το σχόλιό σου για το βίντεο πραγματικά δεν μιλάει για τον δημιουργό Πατέρα . Να είσαι πάντα καλά να μας ενημερώνεις .

    ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα, Mysteri planet.

    Το βίντεο υμνεί το μεγαλείο του Θεού. Ποτέ ο άνθρωπος δεν παύει να διδάσκεται από το μεγαλείο της φύσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παντα ειναι σοφα φτιαγμενα,απο μια δυναμη ανωτερη...ειμαστε μερος της δημιουργιας...
    Καλησπερα απο την ομαδα του ΣτάΛες στο ΓαΛάΖιο..καλως σας βρηκαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλωσόρισες ορθόδοξε1980 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να είσαι πάντα καλά αγαπητέ!

    Mysteri planet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλωσόρισες φίλε μου Φως Ιλαρόν σε ευχαριστώ που δεν με ξεχνάς και είσαι πάντα στη σηροτροφία μας,
    να είσαι πάντα καλά τα λέμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρετε αγαπητή Ανθή συμφωνώ με αυτό που είπες ο άνθρωπος δεν παύει να διδάσκεται από το μεγαλείο της φύσης! Αλά ο τύπος που έκανε το βίντεο άλλαξε τα λόγια του Ιώβ 12 , 7 - 9 δεν έχουμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τα λόγια της Θεόπνευστης Αγίας Γραφής. Και πέραν αυτού στο τέλος γραφή το ρητό ενός διαφωτιστή , [διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου μου το δικαίωμά σου να το λες . Ξέρω τη σου λέω αγαπητή Ανθή ο τύπος πάει με πονηρό σκοπό . Σου γράφω ξανά τα λόγια του Ιώβ και κάτι παραπάνω σε μετάφραση:[ 7 Ωστόσο ρώτησε τα ζώα, θα σε διδάξουν ,ρώτησε τα πουλιά και θα σου πουν , 8 μίλα στη γη και θα σου δώσει μάθημα ,της θάλασσας τα ψάρια θα σου διηγηθούνε. 9 Ποιο από όλα αυτά δεν ξέρη πως το έπλασε το χέρι του Θεού; 10 Στο χέρι του είναι η ζωή κάθε πλάσματος ζωντανού, και κάθε ανθρώπου η πνοή προέρχεται από αυτόν]. Αυτά είναι τα αυθεντικά λόγια από το κεφάλαιο της Παλαιάς Διαθήκης Ιώβ 12 7 10. Τα συμπεράσματα μιλούν από μόνα τους.

    Να είσαι πάντα καλά αγαπητή Ανθή!

    Mysteri planet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. BlackRose καλωσόρισες στην παρέα μας να είσαι πάντα καλά σαν Ομάδα ο Θεός να σας φιλάει πάντα !

    Mysteri planet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση έμαθα πράγματα που δεν ήξερα ! να είσαι πάντα καλά, καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες